Zakazivanje i Otkazivanje seansi

ZAKAZIVANJE SEANSE

Prva seansa traje 90 min. i svaka sledeća seansa traje takodje 90 min. Ukoliko je potrebno nekoliko minuta više, da se završi započet posao, računaćemo kao jednu seansu. Želim da imate ovo na umu, ukoliko se desi da dodjete u zakazano vreme a neophodno je da sačekate koji minut duže, da bi osoba koja je došla na terapiju pre Vas do kraja završila započet  tretman.

OTKAZIVANJE SEANSE

Od svih klijenta se očekuje da se drže dogovorenih termina, ili da jave izmene najmanje 48 sati pre planirane seanse.

NAPOMENA

50% od cene, biće naplaćeno ako klijent ne najavi svoje odsustvo na vreme. Kijent koji najavi odsustvo ili pomeranje dogovorene senase u periodu od 48 sati od zakazanog termina, neće snositi nikakve troškove.

AKO JA ODKAŽEM SEANSU

Ako ja otkažem seansu, ako sam bolestan, ili se desio neki hitan slučaj. Ja ću Vam ponuditi, da pomerimo termin i ponudiću Vam 50% vremena više kao kompenzaciju.

KAKO DA ODKAŽETE ILI ZAKAŽETE SEANSU ZA DRUGI TERMIN?

Možete me obavestiti ili telefonom, putem e-maila, ili sa ovog sajta.

AKO KASNITE NA SEANSU

Ako kasnite na seansu, molim Vas javite mi što je pre moguće. Ja ću se potruditi da Vam obezbedim pun sat. Ukoliko imam zakazan sledeći termin,odmah posle Vašeg možda i neću biti u situaciji da Vam izadjem u susret, osim ako se klijent koji je sledeći ne složi da malo cačeka.

  • Komentari
  • Trackbacks
  • O članku
Comments are closed.
objavljeno 11. novembra 2012.
u Prvi dolazak na hipnoterapiju
tagovi
O autoru admin

Aleksandar Jankovic
http://psihobata.com

Svi tekstovi ovog autora

2016 © psihoBata - Hipnoza, Depresija, Anksioznost