fbpx

Erotska hipnoza

Zakažite svoj termin

Erotska hipnoza je zasnovana na tehnici konverzacione hipnoze. Koristi iste obrasce, metafore i jezičke instrumente kao i obična hipnoza samo što se ne fokusira na iste stvari. Erotska hipnoza se koristi da poveća seksualno uzbuđenje i zadovoljstvo.Erotska hipnoza je veoma kompleksna, a razlog leži u tome što je seksualnost u suštini produkt naše psihe.

 

Erotska hipnoza se uglavnom koristi kod parova kako bi povećali svoje seksualne užitke

Hipnoza utiče na um, a reči predstavljaju osnovni pogon u našem seksualnom životu. Svako od nas se oslanja na neku seksualnu fantaziju da stimuliše sebe i druge. Ovaj element može biti od velike pomoći u hipnozi. Ipak postoji jedno izuzetno sporno područje erotske hipnoze.

Povećava šansu da iskusni hipnoterapeusti mogu da nateraju klijente da se ponašaju na način koji je u suprotnosti sa njegovim sopstvenim vrednostima. Ovo bi moglo da predstavlja ozbiljno pitanje pogotovo ako neko hoće da izučava tehnike zavođenja.

Dakle, ovo može biti zaista uređaj za eksploataciju ako se koristi od strane beskrupuloznih ljudi. Hipnoza ne funkcioniše na ovakav način. Hipnoza funkcioniše u skladu sa ljudskim vrednostima i malo je verovatno da funkcioniše ako je rešenje u suprotnosti sa etičkim vrednostima.

 

Erotska hipnoza je tip hipnoze koji spada u psihološko ubeđivanje

To je vrsta hipnoze koja povezuje hipnozu sa seksualnim užitkom. Koristi se kod parova koji žele da povećaju intenzitet njihovih osećanja fokusirajući se na uzbuđenja u odnosu. Seksualna hipnoza predstavlja stanje sna gde hipnoterapeut verbalno opušta klijenta. Seksualna hipnoza je odličan način da iskusite različitost seksualnih fantazija. To je način da otkrijete nove nivoe zadovoljstva i uzbuđenja.
Ključna reč: erotska hipnoza

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
REVISK

REVISK

REVISK Revidirana skala za merenje inteligencije dece po principima Vekslera je test koji se odavno koristi u svetu za procenu inteligencije polaznika u školu. Predstavlja veoma važnu komponentu kod procene psihičkih i intelektualnih sposobnosti učenika. Ukazuje na...

Nema Potrebe Da Više Odlažete. Krenite Svojim Putem Sada.