fbpx

Erotska hipnoza

Zakažite svoj termin

Šta je erotska hipnoza?

Erotska hipnoza je upotreba hipnoze za izazivanje određenog seksualnog cilja u nekom obliku ili formi. To uključuje jednu osobu koja vodi drugu osobu u stanje nalik transu koristeći samo svoj glas, a zatim predlaže određene stavove, ponašanja ili akcije.

Erotska hipnoza je zasnovana na tehnici konverzacione hipnoze. Koristi iste obrasce, metafore i jezičke instrumente kao i obična hipnoza samo što se ne fokusira na iste stvari. Erotska hipnoza se koristi da poveća seksualno uzbuđenje i zadovoljstvo. Erotska hipnoza je veoma kompleksna, a razlog leži u tome što je seksualnost u suštini produkt naše psihe.

Erotska hipnoza ima način da poboljša stvari u kojima subjekt već uživa. Može da izvuče stvari koje bi inače ostale skrivene i omogući hipnotisanom da bude osetljiviji i smanji inhibiciju ako je to ono što želi. To je način igranja sa seksualnošću na način koji je malo indirektan.

Poznata i kao seksualna hipnoza, erotska hipnoza je oblik hipnoze koja će pojačati seksualnu želju, seksualna osećanja i seksualne reakcije. Svrha toga je da se ​​postigne određeni seksualni cilj koji je postavio klijent.

To znači da ako imate problema da se povežete sa svojim partnerom tokom seksa, postignete orgazam—ili dozvolite sebi da doživite orgazam tokom seksa, ili ostanete u trenutku, erotska hipnoza bi vam zapravo mogla pomoći.

Erotska hipnoza se uglavnom koristi kod parova kako bi povećali svoje seksualne užitke.

Takođe se može koristiti za pomoć onima koji se bore sa seksualnom traumom, niskim libidom i još mnogo toga. Osim toga, to će povećati svest o dodiru, poboljšati fantaziju, pomoći vam da se otvorite novom fetišu ili doživeti seksualni osećaj koji se može smatrati tabuom.

Da li je erotska hipnoza nešto što zaista može da funkcioniše?

Shvatam, želite da znate da li je erotska hipnoza zapravo stvar kojoj možete verovati da radi. Ali jednostavno rečeno, erotska hipnoza je legitimna, čak i ako zvuči kao nešto direktno iz filma.

U suštini, ako verujete da normalna hipnoza funkcioniše i da se može koristiti da pomogne nekome da se seti sećanja koje je zaključao ili da mu pomogne da prevaziđe traumu, možete verovati da se može koristiti i za postizanje boljeg i zdravijeg seksualnog života.

Na isti način na koji biste mogli da tražite stručnog stručnjaka za mentalno zdravlje da se bavi anksioznošću, depresijom i/ili drugim mentalnim bolestima, ako ste pronašli stručnjaka sa kojim se osećate prijatno u svetu hipnoze, onda možete apsolutno videti rezultate.

Zašto je neophodno imati zdrav seksualni život?

Pored poetičkog vidjenja seksa. Seks je veoma važan element u životu čoveka.

Predstavlja, nagon koji teži da se ostvari, da se zadovolji. Seks je veoma dobar u oslobadjanju od nagomilanih negativnih emocija i stresa. U životu dvoje ljudi, seks predstavlja i polje u kojem se učvršćuju odnosi i rešavaju konflikti.

Nemoguće je zamisliti zdrav partnerski odnos bez seksa.

Ukoliko postoje odredjene pojave koje ukazuju da seksualni život i seksualne funkcije nisu u redu. Najbolji potez koji možemo učiniti je posetiti lekara.

Ako se ustanovi da je sa medicinske tačke sve u redu, onda se obratite hipnoterapeutu.

Hipnoterapeut Vam može pomoći da svoj seksualni život, stvarno poboljšate!

Samim tim što je seks još uvek tabu tema, samim tim što je seks toliko bitan u životu svakog od nas, nije retkost, da se pojave i odredjeni problemi.

Naš odnos, stav, emocija, iskustvo koje je vezano za seksualni odnos, direktno se odražavaju i na našu seksualnu funkciju.

Erotska hipnoza vrsta hipnoze koja povezuje hipnozu sa seksualnim užitkom. Koristi se kod parova koji žele da povećaju intenzitet njihovih osećanja fokusirajući se na uzbuđenja u odnosu. Seksualna hipnoza predstavlja stanje sna gde hipnoterapeut verbalno opušta klijenta. Seksualna hipnoza je odličan način da iskusite različitost seksualnih fantazija. To je način da otkrijete nove nivoe zadovoljstva i uzbuđenja.

Kako funkcioniše erotska hipnoza?

Prvo, hipnoza nije ništa kao što vidite u filmovima. (Ne, nećete postati bezumni zombi kojeg neko može da ukloni). Erotska hipnoza se, slično kao normalna hipnoza, sastoji od terapeuta koji vas vodi u stanje potpune relaksacije dok naučite kako da pravilno radite disanje. Stručnjak će tada tiho početi da razgovara sa vama na način koji će ukloniti sve vaše brige.

Svaka sesija počinje tako što vi i vaš hipnotizer postavljate temelje. Govorićete o svom cilju za sesiju, svojim mekim i tvrdim granicama i uvidu u svoj život. Što više delova slagalice imaju, to bolje.

Zatim vas hipnotizer uvede u trans.

Tokom hipnoze, pažnja osobe napušta njeno neposredno okruženje i vezuje se za unutrašnja iskustva kao što su osećanja, spoznaja i slike.

Ulazite u svesno izazvan trans koji odražava lakši trans koji već doživljavate najmanje dva puta dnevno. Kada se probudimo i pobegnemo sa liste obaveza, kada rezimiramo dan pre spavanja, i kada se usred vožnje udaljimo i propustimo izlaz — sve su to vrste transa.

Jednom kada ste u tom stanju relaksacije, vaše inhibicije – poznate kao vaša samosvest, zbog čega smo stidljivi i čuvani – se smanjuju. Pošto je vaša garda sada spuštena, možete uživati i iskusiti stvari koje ste uvek sprečavali da uradite, (bilo namerno ili nenamerno) jer ste se osećali postiđeno ili posramljeno pod normalnom svešću.

Tehnički gledano, stručnjak koji hipnotiše će vas voditi kroz scenario, koji ćete voljno prihvatiti. Na primer, kada se složite oko sigurnih reči i granica, hipnotizer koji će raditi na povećanju vašeg libida i mogao bi da vas dovede u trans gde ćete se osećati uzbuđenije. (Ali hipnotizer vas uopšte neće dodirnuti.)

Ali ako koristite erotsku hipnozu da biste prevazišli prethodnu seksualnu traumu, stvari će biti malo drugačije. Kada budete hipnotisani, profesionalac vas može vratiti u trenutke koji su doveli do te traume ili će vas naterati da se vratite na trenutak.

Međutim, kada ste u transu, hipnotizer bi mogao da pruži fizički osećaj udobnosti i sigurnosti dok se vraćate u sećanje. Ako je ovo bilo sećanje koje ste potisnuli, ali sumnjate da se desilo, trans vam može pomoći da otključate najmračnije trenutke svoje prošlosti. Kada budete ponovo pregledani, vi i stručnjak ćete rešavati probleme u realnom vremenu i moći ćete da naučite različite mehanizme suočavanja.

Osnovna tema uspeha je bezbednost. Ako se primalac ne oseća bezbedno tokom sesije, možda će biti manje sklon da se oslobodi svojih inhibicija.

Postoji lažna ideja da je pristanak na hipnotizu takođe pristanak na bilo šta što bi se moglo dogoditi tokom hipnoze, a to je kategorički pogrešno i ne bi trebalo da se toleriše kao normalno. Trebalo bi unapred da razgovarate o preferencijama, mekim i tvrdim ograničenjima, sa jednakom ozbiljnošću kao da će vas partner vezati i zavezati vam oči.

Nikada nećete učiniti nešto protiv svojih osnovnih vrednosti. Odbacujete svoje inhibicije, ali ne gubite moral ili ko ste kao osoba. Na primer, ako ste ljubitelj životinja i vaš hipnotizer predloži da pregazite psa na putu kući, vi ćete se brzo probuditi jer predlog ne klikne na vaše suštinsko biće.

Ceo proces je dobrovoljan i ima za cilj da se osećate slobodnije i rasterećenije nego ranije.

Kako početi sa erotskom hipnozom?

Prvo, odvojite vreme da razmislite o tome koji su vaši seksualni ciljevi i zašto uopšte želite da isprobate erotsku hipnozu. Ako želite da istražite seksualne želje ili ako želite da potražite pomoć u prevazilaženju seksualne disfunkcije ili seksualne traume hipnotizer i hipnoterapija vam može pomoći.

Na kraju, trebalo bi da razgovarate o tome šta želite da postignete na svojim sesijama sa svojim hipnotizerom. Trebalo bi da postavite jasne granice govoreći o tome šta biste se osećali prijatno da istražujete, a šta je teško ne. Većina hipnotizera koji rade sa traumom i seksualnim zadovoljstvom neće vas dodirnuti, ali to može biti deo vašeg ugovora. Ako ne želite da istražujete prošlu seksualnu traumu ili seksualni čin u kojem ne uživate, onda će se i on/a kloniti toga.

Takođe možete raspakovati prošle seksualne traume ili rešiti probleme sa libidom sa psihoterapeutom. Ako sami idete na seksualnu traumu, onda bi vam psihoterapeut mogao pomoći da raspakujete situaciju u bezbednom prostoru i da vam mehanizme za suočavanje koji vam mogu pomoći da prevaziđete ili olakšate problem.

Ako idete kod psihoterapeuta sa svojim partnerom jer odjednom seks nije ono što je bio pre, onda bi vam oni mogli pomoći da procenite vezu i svoje rutine da vidite šta uzrokuje problem. Razgovarajte sa svojim partnerom pre sesije da biste bili sigurni da ćete se spustiti na suštinu pokretača, ograničenja, ciljeva i očekivanja. Uđite u sesiju u istom timu. Komunicirajte.

Upravljajte svojim očekivanjima.

Očekivanja nas ponekad mogu sprečiti da doživimo pravu radost i slobodu. Sa erotskom hipnozom, transformišete delove uma. Moćan je, ali postavljanje nerealnih očekivanja može vas sprečiti da uživate u trenutku. Nervi, stres, pijanstvo i anksioznost mogu uticati na to kako primate predloge.

Prvi očigledni znaci poboljašnja u seksualnom odnosu, nakon hipnoterapije mogući su odmah posle prve terapije, a pravi rezultati se očekuju od 4 do 6 terapija.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

postavite pitanje ili ostavite komentar

Pretplatite se
Obavesti me
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Srodne teme

Prikrivena hipnoza

Prikrivena hipnoza

Da li ste ikada čuli za prikrivenu ili skrivenu hipnozu? Skrivena ili prikrivena hipnoza je tip hipnoze za koji nikad nećete biti svesni niti ćete  je videti na televiziji. Prikrivena hipnoza je prirodna, po svojoj prirodi nevidljiva. To je tip hipnoze koju koriste...