fbpx

Hipnoza za povećanje samopouzdanja

Zakažite svoj termin

Da li ste se nekada osetili nedovoljno jakim ili nedovoljno dobri da se suočite sa nekim izazovima? Da li ste nekada bili preplavljeni osećajem slabosti ili nesigurnosti. Ako je Vaš um otvoren prema pozitivnim mislima o sebi i Vašim sposobnostima onda će se ove misli pretvoriti u navike i dela koja ispunjuju samopouzdanjem.

Ako Vam je potrebno povećanje samopouzdanja ne postoji bolji način da pronađete pomoć nego u Vašem umu.

Problem je u tome što je svest odličan absorber. Svest prikuplja većinu informacija bez obzira da li ste Vi svesni toga ili ne. Jedan od najjačih dokaza za ovu tvrdnju je da svest prikuplja i negativne misli. Zato, ako Vam je potrebno samopouzdanje, svest prepuna negativnih misli definitivno Vam neće pomoći.

1. Identifikujte negativne misli. Prvo što treba da uradite je da identifikujete koje faktore treba da eliminišete. Postavite sebi jednostavno pitanje: koji su negativni elementi u Vašem životu? Obično negativne misli dovedu u pitanje Vaše sposobnosti i tada postanete samokritični. Vaša svest isto lako pamti negativne komentare iz okoline što dalje nadograđuje i obeshrabrujuće misli u Vaš um.

2. Dozvolite da Vaša prava ličnost isplovi na površinu. Vaša prava ,prirodna ličnost leži ispod akumiliranih negativnih misli. Svi su sposobni da imaju samopouzdanje i da imaju poštovanje prema sebi, Vi ste sopstveni izvor snage. Jednom kada završite sa ,,struganjem“ sloja negativnosti sve što treba da uradite je da dozvolite da Vaša prava ličnost ispovi na površinu.

3. Okružite sebe pozitivnim stvarima. Samopouzdanje leži u Vama. Jednom kada ga kanališete u nepresušni izvor snage, morate znati i kako da sprečite da se ono nađe opet ispod sloja negativnih misli. Da bi ste se odbranili od negativnih misli okružite sebe ljudima i stvarima koje će Vas ohrabriti. Vaša okolina ima veliki uticaj na Vas. Ako su ljudi oko Vas pozitivni Vi ćete sakupljti tu pozitivnu energiju od njih, ali ako provodite vreme sa negativnim ljudima njihova negativnost će se prebaciti i na Vas.

4. Zaštitite sebe od nekontrolisanih okolnosti. Lako je da izaberete sa kim ćete provoditi vreme. Kako god, postoje mnoge stvari koje su van naše kontrole i upravo te stvari mogu proći kroz filter negativnosti i ugroziti novostvoreno samopouzdanje, mada pošto neke stvari su van naše kontole kako onda žaštititi sebe, ostaje pitanje.

5. ,,Proširite“ svoju podsvest. Jedini način kako potpuno da zaštitite svoj um od negativnih elemenata koje dolaze od strane nekontrolisanih okolnosti i događaja je da ,,naoružate“ svoju svest samo pozitivnim mislima. Pošto je Vaša svest potpuno izlozena raznim uticajima jedino je možete štititi pomoću Vaše podsvesti. Vi možete postići ovo tako što ćete korisititi samohipnozu kako bi ojačali Vašu veru u sebe i sposobnosti. Takođe mozete dobiti besplatne mp3 snimke. U ovim snimcima se nalaze poruke koje duboko ulaze u podsvest. Samo treba da slušate odgovarajuće poruke koje će potvrditi Vaše pozitivne misli.

Neke od poruka mogu biti npr.:

Ja sam sposoban da ostvarim svoje ciljeve.
Ja svaki problem smatram kao novo iskustvo.
Ja mogu prevazići sve prepreke.
Ja mogu da poboljšam kvalitet mog života.

Ovakve poruke mogu pomoći da se rešite negativnih misli. Ako verujete u ove tvrdnje podsvesno, one će stvoriti takvu pozitivnu energiju da će odmah doći do poboljšanja Vaših sposobnosti i percepcija.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

postavite pitanje ili ostavite komentar

Pretplatite se
Obavesti me
guest
1 Comment
Najnoviji komentari
Najstariji komentari Komentari sa najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Nikola
Nikola
12 godina pre

Zahvaljujem se ljudima koji su sposobniji i razumniji od svakodnevnih ljudi, koji zele izaci u susret onima koji su u trenutnom psihickom problemu(osecanju ne zadovoljstva i depresije). Mladic sam, imam 20 godina, i do skoro bio sam u posebnoj psihickoj fazi ne zadovoljstva, samim sobom i bio sam jako jako izfrustruran posebno i najvise zbog toga sto sam primetio razliku kako devojke se ophpde prema mojim nekim vrsnjacima a kako prema meni( zasto oni imaju sve najlepse i najbolje, i naj normalnije u zivotu a meni se to ispunjava samo u snu). Poceo sam sam sebe da okrivljujem kako sam… Pročitaj više

Srodne teme

Erotska hipnoza

Erotska hipnoza

Šta je erotska hipnoza? Erotska hipnoza je upotreba hipnoze za izazivanje određenog seksualnog cilja u nekom obliku ili formi. To uključuje jednu osobu koja vodi drugu osobu u stanje nalik transu koristeći samo svoj glas, a zatim predlaže određene stavove, ponašanja...

Prikrivena hipnoza

Prikrivena hipnoza

Da li ste ikada čuli za prikrivenu ili skrivenu hipnozu? Skrivena ili prikrivena hipnoza je tip hipnoze za koji nikad nećete biti svesni niti ćete  je videti na televiziji. Prikrivena hipnoza je prirodna, po svojoj prirodi nevidljiva. To je tip hipnoze koju koriste...