fbpx

Online terapija

Podrška kada vam je najpotrebnija

Da li se osećate preplavljeno stresom, anksioznošću ili depresijom? Bez obzira na to gde se nalazite, možete dobiti podršku i smernice od licenciranog terapeuta.

Šta uključuje online terapija?

  • Jedan sat individualne sesije: Svaka terapijska sesija traje sat vremena, pružajući vam dovoljno vremena da se otvorite, razgovarate o svojim osećanjima i dobijete stručne savete.
  • Fleksibilno zakazivanje: Razumemo da je vaš raspored zauzet, pa nudimo fleksibilne termine kako biste lako uklopili terapiju u vaš dnevni ritam.
  • Diskrecija i poverljivost: Vaša privatnost nam je prioritet. Sve sesije su potpuno poverljive, omogućavajući vam da slobodno razgovarate o bilo kojoj temi.
  • Profesionalnost: Naš tim čine licencirani i iskusni terapeuti koji su posvećeni pružanju podrške i pomoći u prevazilaženju životnih izazova.

Ne čekajte da problemi postanu veći. Zakažite svoju online terapiju danas i napravite prvi korak ka boljitku i unutrašnjem miru.

Kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila za više informacija i zakazivanje termina.

6.500,00 rsd

DEtalji

Benefiti online hipnoterapije:

  • Pristupačnost: Online terapija omogućava da imate pristup terapiji bez obzira na vašu adresu. Idealna je za one koji žive u udaljenim ili ruralnim područjima gde su opcije za mentalno zdravlje ograničene.
  • Fleksibilnost u vremenu: Online terapije nudi fleksibilne termine, omogućavajući vam da zakažete sesije u vreme koje vam najbolje odgovara, uključujući večernje i vikend termine.
  • Udobnost i sigurnost doma: Možete obavljati terapijske sesije iz udobnosti i privatnosti svog doma, što može olakšati razgovor o ličnim i teškim temama.

Dodatne informacije

Ušteda vremena

Nema potrebe za putovanjem do terapeuta, što štedi vreme i novac na prevoz. Takođe, ne morate uzimati slobodne dane sa posla da biste otišli na terapiju.

Anonimnost

Za neke ljude, anonimnost online terapije može biti vrlo važna, omogućavajući im da se osećaju sigurnije i otvorenije u razgovoru sa terapeutom.

Kontinuitet

Bez obzira na putovanja ili preseljenje, online terapija omogućava nastavak terapijskih sesija bez prekida, održavajući kontinuitet i napredak.