Hipnoza na prvom susretu

Zakažite svoj termin

Vasa prva seansa

Prvo vidjenje traje u proseku 90 min.

Svako naredno vidjenje traje 60 min.

Na prvom vidjenju potrebno je da odklonimo sve sumnje, strahove, predrasude vezano za hipnozu. Upoznajemo se sa karakteristikama trenutnog i željenog stanja.Formiramo strategiju kojom tretiramo uzrok problema i simptome.

Neke ciljeve ostvarićemo na jednom vidjenju, a za neke biće potrebno više vidjenja, zavisno od kompleksnosti pojave na kojoj se radi. U poredjenju sa ostalim oblicima tradicionalne psihoterapije , hipnoza traje mnogo kraće i postiže značajne rezultate jer je rad usmeren direktno na podsvesni um.

Nakon što se prodiskutuje o strategijama hipnoterapeut će odgovoriti na sva pitanja koja imate, vezano za hipnoterapiju ili za Vaš problem. Ovaj deo seanse  je trenutak kad polako nastaje promena i drugačije viđenje problema, i to čak pre nego što je hipnoteraija i počela.

Vaša prva hipnoza

Kada prikupimo sve potrebne informacije vreme je da počnemo sa hipnoterapijom. Često zamolim klijenta da sedne u udobnu fotelju, kako bi mu bilo lakše da se opusti dok bude u hipnozi. Ja ne znam tačno kako ćete se osetiti  kad budete hipnotisani, zato što ljudi reaguju različito…  Mnogi klijenti prvo osete veoma opušteno stanje tela i uma… Drugi osete kako napetost odlazi iz njihovog tela…     Ja lično osetim prijatne, tople talase u rukama i nogama…

Vaše oči mogu biti zatvorene i možete čuti sve ono što se zbiva oko Vas i zvuci će se lagano udaljavati dok budete obraćali sve više i više pažnju na moj glas.

U prvoj i svim ostalim viđenjima hipnoterapeut normalno koristi sugestije kako bi omogućio  klijentu da lako ostvari duboko hipnotičko stanje I sa svakim sledećim uvođenjem u hipnozu prijatan osećaj relaksacije postaje sve dublji. puniji, stabilniji. Uživaćete u sugestijama i hipnotićkim tehnikama koje će otvoriti Vaš um, osloboditi Vaše telo od svih negativnih emocija, loših  stanja i stvoriti od čitavog bića plodno tlo za nove snažne ideje.

Razgovor nakon prve hipnoze

Nakon prve i svake naredne hipnoze, diskutujemo o ostvarenim rezultatima, iskustvima, doživljajima. Analiziramo dobijene informacije i ovo je obično  trenutak kada sami uvidjate koristi od svog hipnotičkog iskustva.

Na samom kraju prvog vidjenja, dogovaramo se o dinamici vidjenja i planiramo sledeći termin.

Šta, nakon prve seanse?

Naredne seanse

U narednim seansama primenjujemo brojne hipnotičke tehnike. Koračamo odlučno ka cilju.

Izmedju seansi

Ako ustanovimo da je potrebno, dobićete i Hipnotički audio snimak u mp3 formatu, koji ćete koristiti izmedju naših vidjenja.

Hipnoza u mp3 formatu je veoma moćan alat!

Ocena hipnoterapeuta

Na kraju svakog vidjenja imate priliku da kažete sve ono što Vam se dopalo, kao i ono što Vam se nije dopalo u radu hipnoterapeuta. Komentari, sugestije, pohvale, kritike, sve povratne informacije su više nego poželjne!

Plaćanje i Popusti

Plaćanje

Plaćanje je na kraju svake senase.

Popust

Ukoliko ste nezaposleni, student ili se trenutno nalazite u teškoj finansijskoj situaciji, molim Vas da to navedete, budući da dajemo popust za osobe sa niskim primanjima. Takođe bih Vas zamolio da ovu povlasticu koristite u slučaju ako Vam je to zaista neophodno.

Zakazivanje i Otkazivanje seansi

Zakazivanje seanse

Mozete zakazati seansu pozivom na telefon 062/262-195.     Prva seansa traje 90 min, a svaka sledeća traje 60 min. Ukoliko je potrebno nekoliko minuta više da se završi započet posao, računaćemo kao jednu seansu.

Otkazivanje senasi

Od svih klijenata se očekuje da se drže dogovorenih termina, a ukoliko dođe do neke izmene, da jave najmanje 48 sati pre planirane seanse.

NAPOMENA

50% od cene biće naplaćeno ukoliko klijent ne najavi svoje odsustvo na vreme. Klijent koji otkaže i/ili odloži terapiju u periodu od 48 sati od zakazanog termina, neće snositi nikakve troškove.

U slučaju da ja odkazem seansu

Ukoliko ja otkažem seansu ( ako sam bolestan ili se desio neki hitan slučaj) ja ću Vam ponuditi da pomerimo termin i ponudiću Vam 50 % više vremena, kao kompenzaciju.

Kako da otkazete ili odlozit eseansu za drugi termin?

Možete me obavestiti telefonom, putem e-maila ili preko ovog sajta.

Ukoliko kasnite na seansu

Ukoliko kasnite na seansu, molim Vas da mi javite što je pre moguće. Ja ću se potruditi da Vam obezbedim pun sat. Ako nakon Vas imam zakazanu seansu, možda neću biti u situaciji da Vam izadjem u susret, osim ukoliko se klijent koji dolazi posle Vas ne složi da malo sačeka.

Pretplatite se
Obavesti me
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nema Potrebe Da Više Odlažete. Krenite Svojim Putem Sada.