Hipnoza za Čvrstu Erekciju

3,900.00рсд

Uputstvo za upotrebu!

Ključ uspešne samohipnoze je repeticija (ponavljanje). Najvažnije je da ovu hipnotičku sesiju koristite 6 noći nedeljno (jedan dan nedeljno je pauza) u narednih 8 nedelja da bi ste bili potpuno sigurni u najbolje moguće rezultate. Sasvim je u redu da utonete u san slušajući ovu hipnotičku sesiju ili da se opustite tokom dana u udobnoj fotelji.

Category:

Description

Klinički Hipnotički snimak za prevazilaženje problema sa erekcijom

Ovaj hipnotički snimak dizajniran je tako da Vam pomogne da uspostavite kvalitetnu vezu izmedju uma i tela kako bi ste pobedili u borbi protiv impotencije i erektivne  disfunkcije.

Hipnozom  dobićete mentalni prekidač za uključenje i odražanje kvalitetne erekcije sa punim poverenjem da će se to desiti lako i prirodno.

Snimak je najvišeg kvaliteta ( kao što možete da čujete na besplatnim audio zapisima), i sadrži moćnu mešavinu  direktnih i indirektnih sugestija, teta binuralnih zvuka (hipnotički muziki protokol), subliminalnih poruka iopuštajućih zvuka koji Vam pomažu da postigente odredjena stanja transa koja garantuju najbolje rezultate.

U našem istraživanju koje je obuhvatilo 90 ispitanika (svih uzrsta), 85 % ispitanika izjavilo je da su potpuno prevazišli svoja očekivanja ili su napravili značajna poboljšanja u erekciji i potenciji.

Kako će mi hipnotički program pomoći da prevaziđem probleme sa erekcijom.

 

Koristeći svakodnevno ovu hipnotičku sesiju u periodu od 3 do 6 nedelja,  ostvarićete velike promeneu svom umu na svesnom i podsvesnom nivou. To će Vam omogućiti da zamenite negativne emocije, osećaje, obzarce koji su formirani iz bilo kog razloga a koji su Vas sprečavali da postignete i održite erekciju baš onda kada je to potrebno.

Hipnotička sesija sadrži direktne i indirektne (prikrivene) sugestije i tehnike koje su usmerene na 4 oblasti koje su od ključnog značaja za uspešnu erekciju.

  • Uspostvalja Vaše samopouzdanje i mentalne sposobnosti da postignete i održite erekciju lako i prirodno.
  • Dovodi um i telo u ravnotežu i pomaže direktan dotok krvi u polnu regiju
  • Eliminiše negativne emocije iz prošlosti (strah, stid, krivicu…) koje su dovele do erektivnih problema
  • Pojačava i stimuliše maštu, fiziologiju i emocije u seksualnim situacijama

Emocionalni / Mentalni aspekti

Često su negativna iskustva i emocije koju su povezane sa tim iskutsvima (strah, stid, krivica…)  kao i mentalni obzarciključni faktori koji izazivaju probleme sa erekcijom. Navedeni uzročnici mogu da nastanu npr. zbog prošlih ljubavnih veza, trauma ili mentalnog bloka (negativnih uverenja) i da nas sprečavaju u ostvarenju kvalitetne erekcije.

Ovaj snimak se bavi ovim pitanjima uz pomoć hipnotičkih tehnika koje će Vam omogućiti da pustite negativne i prihvatite pozitivne obazce. Ovo je važan korak u prevazilaženju problema sa erekcijom i pomoći će Vam da prihvati sex kao pozitivno iskustvo bez i kakvog straha i stida.
Napredne hipnotičke tehnike i fiziološki aspekti

U ovom hipnotičkoj sesiji nalaze se napredne hipnotičke tehnike kojima se uspostavlja kvalitetna veza izmedju uma i tela čime se pomažu i podstiču fiziološke reakcije preko podsvesnih mehanizama kontrole. Jednostavno rečeno “ono što um vidi telo prati”. Metafore koje su ugradjen u hipnotičku sesiju imaju za cilj da na podsvesnom nivou usmere krvotok na polnu regiju (penis) tokom seksualnog odnosa kao i da usmere sva čula da proizvedu jedinstveno iskustvo kojim se postiže čvrsta i kvalitetna erekcija. Ove sugestije isporučene kroz hipnozu apsorbuju se i ugradjuju na dubokom nivou u istom delu uma koji je zadužen za fizičko telo.

Additional information

Glas

Aleksandar Janković psiholog, hipnotizer, Nlp Master

Muzička pozadina

Hipnotički muzički protokol koji koristi binuralne i isohrone zvuke sa ciljem da moždane talase iz Beta stanja (12-25 Hz) dovedu u Teta stanje (4-7Hz).

Nivo transa

(6Hz to 5Hz)

Subliminalne poruke

Perfektna erekcija, telo i um su u balansu, sva čula su otvorena i živa, kreativna imaginacija, automatska erekcija, spreman za akciju, spreman i usmeren, ja želim, ja hoću, ja mogu, ja to radim.

Trajanje mp3 snimka

30 min

Kvalitet mp3 snimka

Veoma visok kvalitet 160KBPs – 44.1KHz Stereo

Veličina fajla

30 MB

Besplatni mp3

https://www.youtube.com/watch?v=UfIbG4ikWNE