Hipnoza Protiv Prevremene Ejakulacije

3,900.00рсд

Uputstvo za upotrebu!

Ključ uspešne samohipnoze je repeticija (ponavljanje). Najvažnije je da ovu hipnotičku sesiju koristite 6 noći nedeljno (jedan dan nedeljno je pauza) u narednih 8 nedelja da bi ste bili potpuno sigurni u najbolje moguće rezultate. Sasvim je u redu da utonete u san slušajući ovu hipnotičku sesiju ili da se opustite tokom dana u udobnoj fotelji.

Category:

Description

Kako prevazići prevremenu ejakulaciju.

Ovo je profesionalno vodjena kliničko-hipnotička sesija koja koristi direktne metafore kako bi suptilno pokrenula podsvesni um da snažno poboljša seksualne performanse i automastke telesne reakcije a da nemorate više da razmišljate o tome.  

Dosledno korišćenje ove hipnotičke sesije doneće Vam mentalnu snagu za duže, jače i energičnije ponašanje u spavaćoj sobi bez straha od toga da razočarate partena a ni sebe. Daće Vam mnogo veću mentalnu i fizičku kontrolu u trenucima kada doživljavate sexualni vrhunac i bićete u mogućnosti da sve to radite automatski nesvesno.

Ovaj program pomoći će Vam da:

  • Eliminišete anksioznost, strah i stres
  • Rešite pitanje prevremene ejakulacije
  • Elimnišete strah od seksualnog odnosa
  • Da uživate u predigri
  • Da seksualno zadovoljite svoju suprugu ili devojku
  • Da više razumete ženske seksualne potrebe
  • Da trajete duže i budete energičniji u svojoj spavaćoj sobi
  • Da poboljšate svoj sexsulani nagon i libido

 

Koristeći ovaj hipnotički snimak svake noći dovodi do podsvesnog instaliranja novih i korisnijih seksualnih obrazaca koji se manifestuju automatski kada ste u spavaćoj sobi. Doslednom upotrebom ostvaraju se trajne promene u Vašem umu jer novi unapredjeni obrazci šire svoje korenje u nesvesni deo Vašeg Uma, što znači da će se nova razmišljanja, ponašanja i rekacije manifestovati bez da Vi i razmišljate o tome (automatski). 

Ovaj program je posebno koristan za muškarce koji žele da se oslobode strahova, fobija ili traumatskih iskustava koja su ostavila emotivne ožiljke i koja su do danas uticala na seksualni život.

Hipnoza se često koristi za tretiranje seksualnih performansi i to je potvrdjen, siguran i efikasan vid terapije koji se često koriti kao alternativa drugim proizvodima kao što su Vijagra, Cijlis i ostale tablete i pilule. Hipnoza je usmerena na mentalna ograničenja kao i na fiziološke aspekte koji mogu da dovedu do toga da se problem pojavi. Na ovaj način gadjati srž problema ostvaruje se trajno rešenje radije nego ostvariti trenutnu sugurost lekovima

Additional information

Glas

Aleksandar Janković psiholog, hipnotizer, Nlp Master

Muzička pozadina

Hipnotički muzički protokol koji koristi binuralne i isohrone zvuke sa ciljem da moždane talase iz Beta stanja (12-25 Hz) dovedu u Teta stanje (4-7Hz).

Nivo transa

(6Hz to 5Hz)

Subliminalne poruke

Držim se Van ejakulacije veoma lako, Konj na duge staze, duga vožnja, ja želim, ja mogu, ja hoću, uveren, opušten, mirno kontrolišem svoje telo, uživam u dugom seksu.

Trajanje mp3 snimka

30 min

Kvalitet mp3 snimka

Veoma visok kvalitet 160KBPs – 44.1KHz Stereo

Veličina fajla

30 MB

Besplatni mp3

https://www.youtube.com/watch?v=UfIbG4ikWNE