fbpx

Fobije – Ne bojimo se više zubara

Zakažite svoj termin

Korišćenje hipnoze ili sugestije u budnom stanju otvara zubaru mogućnost da pacijente oslobodi straha i znatno umanji bol. Uostalom i kao pacijent možete da pobedite strah pomoću samohipnoze i tako ostanete sasvim opušteni prilikom popravljanja zuba. Time ćete postići znatno smanjenje bola i neprijatnosti.

Ako se, dakle, bojite zubara, ne čekajte do poslednjeg trenutka, već odmah pripremite (najbolje već danas) mp3 snimak sa autohipnozom:

,,Potpuno sam miran, potpuno sam miran. Dišem mirno i ravnomerno i dobro se osećam. Ništa ne može da mi smeta. Ruke i noge su mi potpuno opuštene. Dišem mirno i ravnomerno, a sa svakim udisajem sve dublje tonem u prijatan mir i sve sam opušteniji. Postajem sve umorniji, ali se pritom osećam dobro i sigurno. U meni nema napetosti. Ništa ne može da pomuti taj osećaj.

U tom čudesnom miru širom se otvaraju vrata u moju podsvest. Sve što sada govorim lako i duboko prodire u moju podsvest i tu se neizbrisivo urezuje. Uvek ću prema tome da postupim.

Svaki put kada noktom palca pritisnem unutrašnju stranu malog prsta time blokiram sve provodnike bola i osećam samo prijatan mir i sigurnost. Ubuduće dovoljno je da noktom palca pritisnem unutrašnju stranu malog prsta pa da bol odmah potpuno isčezne i da se osetim dobro i sigurno. To se sada usadilo u moju podsvest i uvek ću po tome da postupim. Čim poželim mogu da se poptuno oslobodim svih bolova i da se dobro osećam.“

Ovo je jedan klasičan primer autohipnoze za prevazilaženje fobije kao što je ova. Ako redovno budete slušali mp3 snimak sa autohipnozom ove vrste, svojom rukom bićete u mogućnosti da blokirate bol kad god to poželite. Bez ikakvog straha možete da očekujete i najneprijatniji, uvek bolan zubarski zahvat, a da pri tom ostanete potpuno opušteni.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

postavite pitanje ili ostavite komentar

Pretplatite se
Obavesti me
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Srodne teme