fbpx

Hipnoza je najefikasnija u oslobadjanju od pusenja!

Zakažite svoj termin

Hipnoza je 3 puta efikasnija od flastera za pušenje i 15 puta od faktora volje.

Hipnoza je najefikasniji način za prestanak pušenja, po rezultatima, najvećeg naučnog istraživanja, koje je uporedjivalo različite pristupe za prekidanje ove navike.

Meta – analiza , statističkom obradom rezultata iz više od 600 studija, i 72.000 ljudi iz Amerike i Evrope, poredila je brojne načine za prestanak pušenja.

Prosečna hipnoza je preko tri puta efikasnija od metoda zamene nikotina i 15 puta je efikasnija od pokušaja da sami pušači ostave pušenje.

guest
1 Comment
Najnoviji komentari
Najstariji komentariKomentari sa najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
ljiljana nikolić živković
9 godina pre

moj komentar je da sam na audio zapisu uspela da pronađem naziv za ono kako se osećam i zbog čega sam već dugo bezpotrebno nesrećna.Prava reč je “ZAROBLJENA U ANALITIČKOM UMU KOJI ANALIZIRA U NEDOGLED” željno očekujem drugi audio zapis kao novo saznanje i korak ka hipnozi u koju verujem i od koje sam već imal a pomoć pri odvikavanju od nikotina.

REVISK

REVISK

REVISK Revidirana skala za merenje inteligencije dece po principima Vekslera je test koji se odavno koristi u svetu za procenu inteligencije polaznika u školu. Predstavlja veoma važnu komponentu kod procene psihičkih i intelektualnih sposobnosti učenika. Ukazuje na...

Imate pitanja a niste imali koga da pitate…?