fbpx

Hipnoza je najefikasnija u oslobadjanju od pusenja!

Zakažite svoj termin

Hipnoza je 3 puta efikasnija od flastera za pušenje i 15 puta od faktora volje.

Hipnoza je najefikasniji način za prestanak pušenja, po rezultatima, najvećeg naučnog istraživanja, koje je uporedjivalo različite pristupe za prekidanje ove navike.

Meta – analiza , statističkom obradom rezultata iz više od 600 studija, i 72.000 ljudi iz Amerike i Evrope, poredila je brojne načine za prestanak pušenja.

Prosečna hipnoza je preko tri puta efikasnija od metoda zamene nikotina i 15 puta je efikasnija od pokušaja da sami pušači ostave pušenje.

guest
1 Comment
Najnoviji komentari
Najstariji komentariKomentari sa najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
ljiljana nikolić živković
10 godina pre

moj komentar je da sam na audio zapisu uspela da pronađem naziv za ono kako se osećam i zbog čega sam već dugo bezpotrebno nesrećna.Prava reč je “ZAROBLJENA U ANALITIČKOM UMU KOJI ANALIZIRA U NEDOGLED” željno očekujem drugi audio zapis kao novo saznanje i korak ka hipnozi u koju verujem i od koje sam već imal a pomoć pri odvikavanju od nikotina.

REVISK

REVISK

REVISK Revidirana skala za merenje inteligencije dece po principima Vekslera je test koji se odavno koristi u svetu za procenu inteligencije polaznika u školu. Predstavlja veoma važnu komponentu kod procene psihičkih i intelektualnih sposobnosti učenika. Ukazuje na...

Imate pitanja a niste imali koga da pitate…?