fbpx

Hipnoza Vam može pomoći da ostavite cigarete

Zakažite svoj termin

Da li Vam je više mučno i da li ste umorni od toga da se borite sa nagonom koji Vas tera da pušite cigarete? Da li je Vaš jutarnji kašalj sve gori i gori i da li Vas zamara sve više kretanje uz stepenice? Verovatno znate, već duže vreme, da treba da prekinete sa pušenjem, ali takođe znate da ako pokušate biće to teška borba sa samim sobom.  Uz pomoć hipnoze značajno se mogu ublažiti stresovi koji nastaju nakon prestanka pušenja,a da pritom ne iskusite onaj mrzovoljan osećaj koji su mnogi pušači osetili kada su se odlučili da ostave pušenje.

Hipnoza pruža da pristupite podsvesnom umu i da u tom stanju budete u mogućnosti da istrenirate svoj um da ostvaruje ciljeve snagom uma.

Vaša snaga uma mora da bude jaka, jer bez obzira koliko vaš svestan um želi da ostavite pušenje, uvek će izgubiti protiv podsvesnog uma.

Ako želite da ostavite pušenje uz pomoć hipnoze morate da uđete u stanje potpune relaksacije.

To mora da se odvija na mirnom i tihom mestu bez ikakvih smetnji i spoljašjnih uticaja. Zatim se formulišu hipnozom pozitivne misli koje se ponavljaju tokom relaksacionog perioda. Misli mora da su pozitivne, a rečenice treba da su u sadašnjem vremenu i da su u prvom licu. Na primer : ,,Ja imam potpunu kontrolu nad cigarama i cigarete nisu više deo mog života”.

 

Istraživači su pokazali da hipnoza ima potencijal da postane jedan od najuspešnijih načina da se otarasite loših navika kao što su pušenje cigareta. Hipnoza će Vam pomoći u nastojanju da ostavite cigare i otkrićete da čim Vaša podsvest prihvati tu ideju, obično za nekoliko dana, vi već živite zdraviji život bez cigara kao nekada pre.

Ostavite pušenje

Ostavite pušenje

Ostavite pušenje danas. 82% pušača, počinje da puši u ranom uzrastu, da bi izgledali starije, da bi se uklopili u društvo ili da bi smanjili pritisak okoline. Ostalih 18% počinju sa pušenjem u odraslom dobu iz razlčitih razloga, možda da bi snizili stres u situacijama...

read more
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
REVISK

REVISK

REVISK Revidirana skala za merenje inteligencije dece po principima Vekslera je test koji se odavno koristi u svetu za procenu inteligencije polaznika u školu. Predstavlja veoma važnu komponentu kod procene psihičkih i intelektualnih sposobnosti učenika. Ukazuje na...

Nema Potrebe Da Više Odlažete. Krenite Svojim Putem Sada.