Poznate ličnosti i hipnoza

Zakažite svoj termin

Uvod

Hipnoza i slavne licnosti koji su je koristili za gubljenje kilograma

 

Orlando Bloom je bio toliko navučen na čokoladu u detinjstvu da je njegova majka morala da angažuje hipnoterapeuta da mu pomogne da reguliše težinu I oblikuje svoje telo.

Fergie pevačica grupe Black Eyed Peas (a takođe I solo izvođač), ima hipnoterapeuta uvek pri ruci, preko telefona kada je na turneji. Pevačica koja se okušala I kao glumica (igrala je u filmu Rob-a Marshal-a “Devet”), morala je da dobije I izgubi nekoliko kulograma za tu ulogu.

Lily Allen (pevačica)

Sarah Ferguson, Vojvodkinja od Jorka(bivša članica Britanske Kraljevske porodice)

-Sophie Dahl (model)

Geri Halliwell (pevačica)

Chuck Clausen ( bivši trener Filadelfijskih Orlova)

 

Poznati koji su koristili hipnozu za uspeh u karijeri

Mnoge poznate ličnosti su imale strah od javnog nastupa.

Imamo vrlo efikasan program koji eliminiše strahove u vezi govora u javnosti. Efikasan je jer deluje direktno u onom delu gde svi Vaši strahovi I nastaju, u Vašem podsvesnom umu.

Steve Hooker iz Australije osvojio je zlatnu medalju 2008 u skakanju sa motkom nakon što mu je hipnoterapeut pomogao da vizuelizuje svoj uspeh, da  blokira skretanje pažnje I ojača fokus na njegovu igru.

Carl Jung i Sigmund Freud su razvili modernu psihijatriju kao rezultat proučavanja I praktikovanja hipnoze.

 

Mozart (1756-91) je po svemu sudeći komponovao njegovu poznatu operu”Cosi fan tutte” dok je bio pod hipnozom.

Albert Einstein (1879-1955) fizičar- poznato je to da je imao svoje hipnotičke seanse svako popodne. Njegova teorija relativnnosti mu je pala na pamet tokom jedne od tih njegovih senasi. On je takođe upotrebljavao stanja transa u razvijanju svojih ideja.

– Za Jimmy Connors -a, se kaže da je upotrebljavao tehnike hipnoze u vežbanju njegovih pobedničkih udaraca pred US open.

Kevin McBride, proslavljeni Irski šampion u teškoj bokserskoj kategoriji poziva svog hipnoterapeuta pre svakog meča, da bi ušao u najbolje stanje svesti.

– Golfer Jack Niklaus pohvalio je hipnoterapiju I tehnike vizuelizacije kao isključivi razlog za njegovu poboljšanu koncentraciju.

– Lord Tennyson Alfred (1809-92)je napisao svoju kompletnu poeziju u stanju hipnoze.

Rachmaninov (1873-1943) po opštoj pretpostvaci komponovao je jedan od svojih koncerata prateći post-hipnotičku sugestiju.

Hipnoza i slavne licnosti koji su je koristili za lični razvoj:

Mark Knopfler, Matt Damon, Drew Barrymore, Ellen DeGeneres, Ashton Kutcher i Charlize Theron, su ostavili pušenje kroz hipnozu.

– Holivudski glumac Aaron Eckhart pripisao je hipnozi večnu promenu svog života pošto je posle određenog boja senasi ostavio pušenje I alkohol.

Kevin Costner je leteo kod svog ličnog hipnoterapeuta sa namerom da reguliše svoju morsku bolest.

Jackie Kennedy Onassis je koristila hipnozu da olakša I prevaziđe tragične događaje u svom životu.

Sir Winston Churchill (1874-1965) političar, upotrebljavao je post-hipnotičke sugestije da bi ostao budan noćima I izbegao umor tokom II sv.rata.

Pretplatite se
Obavesti me
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Nema Potrebe Da Više Odlažete. Krenite Svojim Putem Sada.